Unboxing av Google Nest Cam IQ Indoor

I ett samarbete med Google så har vi fått möjligheten att testa Google Nest Cam IQ Indoor. Här unboxar vi denna säkerhets/övervakningskamera.

Läs mer om Google Nest Cam IQ Indoor

Produktbeskrivning

Google Nest Cam IQ har en 4K-sensor med 12x digital zoom och visar enastående skarp och klar video i 1080p HD. Med Talk and Listen i HD kan du ha tydliga konversationer. Nest Cam IQ visar dessutom omtanke i fråga om när och hur du varnas. Den har avancerade algoritmer som kan identifiera när någon befinner sig i ditt hem, varna dig och automatiskt följa personens rörelser genom rummet. Med en prenumeration på Nest Aware kan du till och med få en avisering om den ser en vän eller en familjemedlem, eller om den upptäcker en obekant person.

Extra smart kamera
Nest Cam IQ har utrustats med en extra kraftfull processor som ser skillnad på vad det är som rör sig i bilden. Den kanner igen människor och med avancerad ansiktsigenkänning kan den veta vem det är som precis kom hem (ansiktsigennkänning kräver abonnemang på Nest Aware). Vid rörelsedetektion kan kameran dessutom automatiskt zooma in personen och följa den i bilden.

Kristallklar videoövervakning med ljud
Nest Cam IQ har 4K-sensor med HDR och filmar i 1080p HD-upplösning så att du kan se allt som händer kristallklart. Säkerhetskameran har inbyggd mikrofon och högtalare vilket innebär att du även kan prata med barnen där hemma, uppmana husdjuren att vara lugna istället för att göra bus eller varför inte säga några väl valda ord till inbrottstjuven? Högtalaren och mikrofonen är av HD-typ med bättre ljudkvalitet och 7 x högre volym än vanliga Nest Cam.

Se varenda hörn i rummet – dag som natt

Fungerar lika bra dag som natt tack vare Night Vision LED-belysning. Extra vid kameraöppningsvinkel på 130° ger bästa möjliga filmupptagning och fångar hela rummet i bild från hörn till hörn. Tack vare den inbyggda rörelsesensorn får du larm i form av automatiska pushmeddelanden till din smartphone om rörelser upptäcks. Skulle du missa ett meddelande kan du gå tillbaka och se ögonblicksbilder från de 3 senaste timmarna med den kostnadsfria tjänsten Sightlines.

Molnlagring av videoinspelningarna
Med ett abonnemang på tjänsten Nest Aware får du konstant lagring på allt som händer i ditt hem i upp till 30 dagar. Det blir enkelt och smidigt att gå tillbaka och se vad som hänt och du missar inget. Abonnemangsalternativ och kostnader hittar du på Nest.com

Produktbilder

Kommentera

avatar
  Prenumerera  
Notifiera mig vid