World War Z

Synopsis

FN-anställde Gerry Lane (Pitt) reser jorden runt i en kamp mot tiden för att förhindra en pandemi som har fått arméer och regeringar på knä och som hotar att utrota hela mänskligheten.

"Lite av en doldis som förtjänar mer uppmärksamhet"

I somras när det var dags för World War Z att gå upp på den vita duken så var det väldigt lite snack om filmen och den hade nästintill fallit i glömska hos mig innan den damp ner i brevlådan. Med tanke på detta så var jag ärligt talat lite inte super peppad på filmen. Men oj vad chockad jag blev! Så här i efterhand förstår jag inte varför filmen inte fick en större hajp än vad trots allt fick.

Brad Pitt med sina 50 år nyligen fyllda är vid det här laget gammal i gemet och levererar en riktigt bra insats, dock så är jag inget större fan av filmer där filmer har stor fokus på just en individ eller bara litar på att filmen ska överleva med ett poster-namn och resterande som är med i filmen är skådespelare som man knappt eller aldrig sett förut.

Men tar man en närmare titt på filmen så tillhör den trots allt skräckkategorin och dessa filmer brukar nästintill aldrig ha någon speciell effekt på mig var vid dessa ofta inte uppskattas, men denna så känns det mer som en modern blandning mellan skräck/thriller och action och det är något som känns väldigt uppfriskande mot dom andra slentrianproducerade skräckfilmerna som har kommit på senaste tiden.

Kommentera

Bli den första att lämna en kommentar!

Notifiera mig vid
avatar