This Means War

Synopsis

Chris Pine (Star Trek) och Tom Hardy (The Dark Knight Rises) har tillsammans med Oscar®belönade Reese Witherspoon* huvudrollerna i den här fartfyllda blandningen av explosiv action och galen komedi. FDR (Pine) och Tuck (Hardy) faller båda för den ljuva och charmiga Lauren (Witherspoon). Medan hon försöker välja mellan dem – med hjälp av fräcka kompisen Trish (Chelsea Handler) – startar FDR och Tuck ett episkt krig i kampen om Lauren. Deras färdigheter inom övervakning, samt diverse högteknologiska prylar kommer väl till pass. Må bäste spion vinna! (*Bästa kvinnliga huvudroll, Walk the Line 2005).

"Lättsmält som inte har något speciellt att erbjuda"

När jag tänker Action/Komedi så tänker jag Snuten i Hollywood till exempel, vilket är ett praktexemplar på en film som lyckas blanda komedi och action på ett väldigt snyggt sätt. Innan jag ser filmen så hoppas jag på att det ska vara något liknande även i denna rulle, dock inser jag snart att tyvärr så verkar det som att det mer är en komedi än vad det är action.

Men utan att för den delen vara dålig. Den hamnar precis där inprincip övriga filmer i denna kategori gör, nämligen precis under godkänt. Efter filmens slut kan jag inte låta bli att försöka analysera varför slutprodukten inte blev bättre än vad den är. Nöjer sig man med att titta på huvudkaraktärerna och skådespelarna bakom dessa så är det inte precis några juniorer vi pratar om utan det är skådespelare av rang Reese Witherspoon (Walk The Line), Tom Hardy (The Dark Knight Rises) och Chris Pine (Star Trek).

Kommentera

Bli den första att lämna en kommentar!

Notifiera mig vid
avatar