The Other Guys

Synopsis

"The Other Guys" handlar om två poliser i New York, Allen Gamble och Terry Hoitz. Gamble är mer intresserad av pappersarbete än att vara ute på gatan, och Hoitz har som straff fått Gamble som partner efter att hans ivriga avtryckarfinger orsakat en pinsam incident. De har dock en sak gemensamt: de idoliserar båda två stadens främsta poliser, Danson och Manzetti. Men när en en möjlighet dyker upp för Gamble och Hoitz att själva bli hjältar, går inte saker riktigt som de hade tänkt sig...

"Överraskande"

De misslyckde New York-poliserna Gamble och Holtz (Will Ferrell & Mark Wahlberg) är dömda till ett liv bakom skrivbordet. De hatar varandra och sina meningslösa jobb som tvingar dem att leva i skuggan av stans tuffaste snutar (Samuel L. Jackson & Dwayne Johnson). Men när super-snutarna hastigt går bort så ser dom sin stora chans.

The Other Guys driver med den överdrivna action genren den som vi är vana att se i till exempel ”Die Hard” och ”The Transporter”, personligen så kan så action var väldigt tillfredsställande men det är riktigt skönt att Hollywood har en sån pass själv distans till sig själva att dom kan driva med sig själva på det här sättet.

Mark Wahlberg har en varit en skådespelare som jag har varken tyckt bu eller bä för men han är helt okej, det som man som vanligt brukar se honom prestera. Däremot så finns det något inbyggt hat emot Will Ferrell varför det vet jag inte, utan jag har bara haft något emot honom utan någon egentlig anledning, men jag blir faktiskt imponerad utav hans karaktär som han spelar så pass bra ändå för att vara honom.

Med facit i handen så är detta helt klart en rulle som med största sannolikhet kommer att se ett par gång till om inte för den sjukt roliga scenerna i början av filmen, eller när dom ger sig ut i Gambles lackröda Prius som för övrigt utsätts för en hel del under filmen.

Kommentera

Bli den första att lämna en kommentar!

Notifiera mig vid
avatar