Tamara Drewe

Synopsis

Om den unga reportern Tamara Drewe som kommer tillbaka till sin hemstad efter att modern har dött för att sälja hennes hus. Grannarna är både fascinerade och förfärade av hennes förändrade yttre då hon har plastikopererat näsan. Grannen Nicholas Hardiment är en känd författare, och driver tillsammans med sin fru ett writer's retreat med diverse excentriska karaktärer Han brukar dessutom ha diverse utomäktenskapliga affärer, däribland en med Tamara Drewe...

"Mysigt engelsk drama som sätter sig"

Ute på den engelska landsbygden ligger ett pensionat för författare där dom kan finna inspiration till sitt skrivande samt slippa storstadens stress och jäktande. Lugnet och charmen är som den alltid har varit ute på bygden tills dagen då Tamara Drewe återvänder till byn för att ta reda på sitt föräldrahem. Sakta men säkert så ändrats lugnet till en spänning mellan individerna och snart så är hela byn på helspänn.

Innan man laddade filmen i spelaren, så kände jag hur fördomarna bara välde in och jag funderade på hur en film som handlade om den engelska landsbygden skulle kunna ha mottagit så pass mycket lovord och beröm som den ändå hade fått, men när man tittar på filmen och ser både intrigerna och den lätta sexuella spänningen öka i filmen så inser man att återigen så gäller ordspråket att man ej ska döma boken efter dess omslag.

Kommentera

Bli den första att lämna en kommentar!

avatar
  Prenumerera  
Notifiera mig vid