Sex Tape

Synopsis

Jason Segel och Cameron Diaz spelar huvudrollerna i SEX TAPE, en rapp och rolig komedi om ett gift par som ger sig ut på en vild och hysterisk jakt efter sin stulna sexvideo.

"Roligt för stunden, men inte mycket mer än så"

Allt eftersom teknik blir både mindre och billigare så blir det allt mer vanligare och lättare att själv som privatperson att både ta bilder och spela in egna filmer. Och med tanke på hur mycket som har skett med mobiltelefoner och andra apparater som går under segmentet “småelektronik” så var det bara en tidsfråga innan en film som denna skulle komma.

Och visst är det lite lagom kul, lite lagom avancerad story och lite så där lagom fräckt och “cheecky”. Men så mycket mer än så är det tyvärr inte. Visserligen så är det kul för stunden, men det känns som att kommer försvinna ganska så snabbt efter att eftertexterna har börjat, tyvärr.

Det positiva med filmen är att de använder sig skådespelare med lite skinn på näsan och som inte är purunga, dels så känns det en aningens mer realistiskt men även skönt att de går efter alla dessa ideal som dessvärre florerar och som tycks har blivit allt värre med tiden.

Kommentera

Bli den första att lämna en kommentar!

Notifiera mig vid
avatar