Röjar-Ralf

Synopsis

Häng med på äventyr när Walt Disney Animation Studios bjuder in till en fartfylld resa i videospelsvärlden tillsammans med Röjar-Ralf. Ralf har i årtionden spelat skurken i sitt videospel, men han längtar efter att bli lika omtyckt som spelets hjälte Fixar-Felix. Därför ger han sig ut på en actionfylld jakt i hopp om att bevisa för alla att han minsann också kan vara hjälte. Sökandet leder honom in i andra spelvärldar, och han träffar den busiga racerföraren Vanilja von Sockertopp. Men när en ond fi ende hotar deras värld, inser Ralf att hela spelhallens öde vilar i hans jättelika händer.

"Charmigt på alla sätt och vis"

Sött, charmigt, actionfyllt, roligt och riktigt, riktigt underhållande. Jag blev nog lite kär i Vanellope, en väldigt söt karaktär. Det här kan nog vara något sådant som tilltalar både dom yngre och dom äldre. För mig som är i 30-års åldern så kittlar det lite extra med en massa gamla arkad- och tv-spel som blev stora under ens uppväxt.

Jag väljer oftast den engelska versionen. Så även här. Dom engelska röstskådespelarna känns för det mesta mer genuina. Jag tycker  är klockren på att göra röster till animerade filmer, hon har riktigt känsla för det.

Ska man säga något negativt så är det att lite spänning hade inte skadat. Men med det sagt så är det här överlag en riktigt go film som gärna gör så att ett leende infinner sig på läpparna.

Kommentera

avatar
  Prenumerera  
Notifiera mig vid