Paranormal Activity 2

Synopsis

Daniel och Kristi har just kommit hem med sin nyfödda baby när de börjar hemsökas av en demon. Familjelyckan trasas sönder och deras liv blir till en mardröm de inte kan fly från. Övervakningskamerorna i familjens hus fångar skräcken på bild och gör filmen otäckt verklig. "Försök sova efter detta" varnar kritikerna. Paranormal Activity 2 kommer etsa sig fast i minnet långt efter att den skakande upplösningen är över.

"Fungerar bäst som sömnpiller"

Så återvänder vi till fenomenet att bli skrämd av övervakningsfilmer och den här gången med en större budget, frågan som man ställer sig är vart den budgeten tog vägen? För denna uppföljare är precis som den första i serien, precis lika dålig om ni frågar mig.

Om jag ska vara ärlig så var det endast en sak som var underhållande i denna film, en pool-robot som man såg puttra runt i en pool om kvällar och nätter. Så pass ”underhållande” var filmen att jag medvetet kommer på mig själv sitta och vänta på nästa scen när roboten kommer fram igen.

Men en film där man sitter och väntar på just en pool-robot känns inte som en film värd att se någon mer gång. Så gillar du pool-robotar som åker runt och skrämmer vettet ur folk då ska ska man se denna film, inte annars.

Kommentera

Bli den första att lämna en kommentar!

Notifiera mig vid
avatar