Pain & Gain

Synopsis

När en ambitiös grupp grupp av personliga tränare bestämmer sig för att förverkliga "The American Dream" trasslar de in sig i en kriminell verksamhet som går över styr. Det slår på stort och riskerar allt de har i den här otroliga men sanna historien som av kritiker kallats "festlig, skarp, smart & uppfriskande".

"Dum & dummare leker gangsters"

Att det här är baserat på verkliga händelser förvånar mig faktiskt inte. Korkade brottslingar kan många gånger vara rätt underhållande och det är vad som bär den här filmen tillsammans med rollprestationerna av dessa karaktärer. Rollsättningen för en sådan här film känns klockren, speciellt när det kommer till  och . Bara att se  i den här typen av roll är roligt, på ett positivt sätt.

Något som jag inte är så förtjust i är när man bygger upp stora delar av storyn med monologer. Visst kan det passa att ha vissa monologer, men inte så återkommande som här. Det blir helt enkelt lite för mycket.

Man använder ett kaxigt sätt att filma och använda effekter, men inte som man skulle kunna tro i en actionfilm, utan snarare för att framhäva hur coola dessa dumma brottslingar själva tror att dom är. Det ger en extra nivå till karaktärerna i filmen.

Dumma brottslingar och verklighetsbasering till ära så är det här en riktigt skön actionkomedi som underhåller.

Kommentera

Bli den första att lämna en kommentar!

avatar
  Prenumerera  
Notifiera mig vid