Magic Mike XXL

Synopsis

Channing Tatum är äntligen tillbaka i den hett efterlängtade uppföljaren MAGIC MIKE XXL. Nu har det gått tre år sedan Mike slutade som manlig strippa och resten av killarna i Kings of Tampa har också bestämt sig för att lägga av. Men först vill de bjuda på en sista storslagen, svettig och helt oförglömlig show med ingen mindre än legenden Magic Mike som kvällens huvudnummer.

"Ännu mer dans, ännu mer naket, ännu mer party"

När jag recenserade den första filmen minns jag att jag först tyckte handlingen var rörig, men efter att ha sett den igen utan ett fnittrande tjej-gäng som stal lite av komcentration mellan dansshowerna uppskattade jag ändå att det fanns mer allvar än bara dans och naket.

I uppföljaren har det mesta av allvaret försvunnit, nu är det 100% party och skoj som gäller. Självklart finns det handling också, men det är snarare i stil med “hur ska vi ta oss från denna party- eller dansscen till nästa?” Och visst har en del av grabbarna bekymmer (livet är ju inte alltid en dans på rosor/strippklubb), som exempel kan ju nämnas Big Dick Richies problem att hitta en tjej som inte tycker han är FÖR välutrustad.

Därmed inte sagt att filmen blir flamsig eller inte är värd att se, man har snarare tagit det man blev hyllad för i förra filmen (= all dans och allt naket) och i princip gjort en hyllningsfilm av det. Och ärligt talat passar detta glada tema lite bättre ihop med huvudnumrena, det går inte upp och ner lika mycket mellan sexig dans och vilda tjejer och sedan drogproblem och den mörka baksidan av nöjesbranschen.

Däremot känns det – faktiskt – som att man försökt lite för mycket och ska slänga på mer och mer och fler och fler dansare och häftiga grejer, vilket riskerar att bli lite “over the top” – men å andra sidan blir det ju också större chans att alla hittar någon/något de gillar.

Och sådana små misstag som att slänga in för många halvnakna dansande killar är lätt förlåtliga, trust me.

SF Bio

Boka dina biljetter på SF Bio och se Magic Mike XXL du också!

Kommentera

Bli den första att lämna en kommentar!

avatar
  Prenumerera  
Notifiera mig vid