Machete

Synopsis

En man kallad Machete får i uppdrag att döda en senator. Men just när han ska avlossa skottet upptäcker han att någon siktar på honom och förstår att han har blivit lurad. Machete överlever trots allt skottet och är nu ute efter hämnd. Om du anlitar honom för att döda fienden, se till att fienden inte är du!

"Kolossalt underhållande"

Aldrig skulle jag tro att att jag en dag skulle få se en film med självaste Danny Trejo i huvudrollen, men efter att par fans såg den fejkade ”Machete”-trailern i filmprojektet ”Grindhouse” så blev det till slut en film av det hela. Och vilken film det sen blev, här pratar vi så klart Danny Trejo, men även Robert Di Niro, Steven Seagal, Lindsay Lohan, Michelle Rodriguez och Jessica Alba, lägg där till en massa action och sköna dialog så har vi en kommande klassiker.

För ovanlighetens skull så spelar Danny Trejo ”den gode”, det han gör är kanske inte de mest kristna alla gånger men det är dock honom som man sitter och ”hejar” på under filmen. Annars är det ganska vanligt att just Trejo väljer roller där han spelar ”den onde” vilket sägs bero på att han vill visa dagens ungdomar vad som händer om tar fel vägar i sitt liv, något som Trejo har erfarenhet efter att bland annat har suttit inne.

”Machete” känns kopiöst underhållande och jag kan inte slita mig ifrån filmen, och vill bara ha mer. Filmen kanske inte är direkt anpassad för dom allra minsta, men för dom äldre så är detta en given hit. En sak som jag personligen tyckte var pricken över i:et är Lohans roll som knarkberoende som i slutet av filmen har en filmens bästa citat.

Kommentera

Bli den första att lämna en kommentar!

avatar
  Prenumerera  
Notifiera mig vid