Infra-Man

Synopsis

Princess Dragon Mom and her mutant army have arisen, and only Inframan can stop them!

"Mighty Morphin Inframan"

90 minuter av kung-fu, människor i monsterdräkter, en människa i en robotdräkt, explosioner, lasrar. Det är allt man kan drömma om, och det är nonstop underhållning i denna Shaw Brothers producerade film. Men med många “campy” och udda filmer, kommer alltid intressant trivia. Denna har ett par stycken, genom att vara den första i tre saker i Kina. Det är den första superhjälte filmen, första filmen som blev promotad genom att använda en luftballong, första filmen på bolaget att använda sig utav storyboards.

Att recensera denna filmen är dock svårt, för det är den typen av film där man mer eller mindre bara visar bitar från filmen. Eller skriver om varje individ scen. Men det är inte kul att läsa, då det är roligare att beskåda. Där är många explosioner även av små saker som inträffar vilket höjer ribban på hur överdriven filmen är.

Det känns som att även Power Rangers har haf någon typ av inspiration från filmen, då i en del saker påminner den om det. Inframans dräkt känns som en Power Rangers dräkt, monstren den fightas är som monstren de fightades på i serien. Skurken påminner om Rita Repulsa, och även hennes gömställe likaså.

I sin helhet är det nästintill omöjligt att göra någon typ av recension på filmen. Det är bokstavligen talat 90 minuter av kung-fu och explosioner med monsterdräkter och robotar. Det är min typ av underhållning minst sagt, men att börja skriva om varje individuell scen känns bara onödigt. Det är som att börja recensera alla Godzilla filmer, det är svårare i textform än att bara visa i videoform. Oavsett vad rekommenderas filmen starkt till alla fans utav denna typen av genre. Ni kommer inte bli besvikna, filmen ger det man vill ha. Och lite till…

SF Bio

Boka dina biljetter på SF Bio och se Infra-Man du också!

Kommentera

Bli den första att lämna en kommentar!

avatar
  Prenumerera  
Notifiera mig vid