Happy Feet 2

Synopsis

I den här episka uppföljaren till Oscar®-belönade Happy Feet* måste Mummels son Erik upptäcka vad som är hans ”grej” i en värld fylld av sång och dans. När kejsarpingvinerna blir fångade bakom ett stort isberg måste både små och stora antarktiska djur samarbeta för att rädda dem ... och först då hittar Erik sin egen talang.

"Underhållande för stunden, men som tyvärr inte fastnar"

Utan att ha sett den första filmen om pingvinerna så var jag en aningen oroad om jag skulle hänga med i berättelsen överhuvudtaget då det fanns en risk att filmen började där den första slutade och det skulle resultera i ett antal lösa frågor, men som tur var så var det antagligen en helt nya story med dessa charmiga pingviner. Rakt igenom så är det en trevlig och charmig familjefilm men jag tycker inte att den lämnar en lika berörd som till exempel Shrek och andra animerade äventyr har gjort.

Som sagt så fanns det charmiga och sköna karaktärer och då tänker jag först och främst på krillena Bill och Will, men utöver det så finns det tyvärr inget som fastnar även fast allt annat känns okej, kanske det som är lite av problemet, att det bara är okej och inte så mycket mer än så. Oavsett vad jag tycker så kommer dom små förmågorna i familjen att tycka annorlunda och jag har en känsla att dom kommer vilja se filmen om och om igen. Då det är ju trots allt den publiken som filmen är skapad och riktad till.

Kommentera

Bli den första att lämna en kommentar!

Notifiera mig vid
avatar