Gravity

Synopsis

Dr. Ryan Stone (Oscar®vinnaren Sandra Bullock) är en ingenjör på sitt första uppdrag i rymden med astronautveteranen Matt Kowalski (Oscar®vinnaren George Clooney). När en olycka förstör deras farkost slungas Stone och Kowalski ut i mörkret, och det enda sättet komma hem är att ta sig ännu längre in i rymdens fruktansvärda djup.

"Man tas till hissnande höjder"

Det skulle nästan räcka med att beskriva den här filmen med ett ord, mäktigt! Men då säger man tyvärr inte allt. Det är mycket vackra scener och musiken känns helt rätt. Men när det kommer till handlingen så känns det lite snålt. Den tappar lite av trovärdigheten där. Skulle det inte vara för alla vackra vyer och den spänningshöjande musiken så skulle inte det här vara mycket till film egentligen. Även om jag inte har koll på alla tekniska aspekter av rymdfärder så känns det ändå som man missar en hel del väsentliga saker.

Hade man sagt för ett par år sedan att en trimmad Sandra Bullock skulle spela denna roll så hade jag inte trott på det. Hon gör det för all del skapligt, men känns kanske ändå inte klockren i rollen.

Det är ändå svårt att ranka ner filmen då den är väldigt snyggt gjord, rymdvyerna är mäktiga och med lite spänning på det så blir det en film klart värd att se.

Kommentera

1 Kommentar till "Gravity"

Notifiera mig vid
avatar
Sortera efter:   nyast | äldst | populärast
trackback

[…] Mer: AB, Arb, Bar, BT, Capishe, Ciné, EX, FE, FF, GD, GP, HD, KP, KB, SVT, MZ, MF, NG, Onyans, Russin, SR, SvD, Syd, TT, UNT, Via, VS, VF, VäF, RT Läs även andra bloggares […]