Gnomeo & Julia

Synopsis

Ett fartfyllt och komiskt äventyr för hela familjen om den vackraste kärlekshistorien som någonsin berättats ... men med trädgårdstomtar! I Gnomeo & Julia får sig Shakespeares klassiska historia en rejäl uppfräschning till tonerna av Elton Johns musik. De svenska rösterna görs av bl.a. Christine Meltzer, Gustav Hammarsten och Nanne Grönvall. Gnomeo och Julia är fast på var sin sida i en grannfejd och har lika många problem att övervinna som sina berömda föregångare. Men kan verkligen en chockrosa plastflamingo och några vilda gräsklipparrace göra så att det unga paret finner sin lycka? Med massor av roligt bonusmaterial är Gnomeo & Julia en animerad komedi långt utöver det vanliga. Alla i familjen kommer att älska den!

"Romeo & Julia àla 2010-tal"

Historien om Gnomeo och Julia är en modern version av den klassiska berättelsen om Romeo och Julia, fast här så utspelas historien i två trädgårdar, en vars invånare är blåa trädgårdstomtar och den andra är bebodd av röda trädgårdstomtar, och sedan urminnes tider så har en fejd funnits mellan dessa grannar utspelats och ingen vet när det startades eller varför den startades. Fejden ifrågasätts av tomtarna Gnomeo och Julia när dom en natt stöter in på varandra och får känslor för varandra samtidigt som dom får reda på att den andra tillhör sin fiende.

Det är ett litet charmigt äventyr som bjuder på många skratt, men trots det så känns det som att det är något som saknas och därav avsaknaden av toppbetyg. Det tuffaste är att denna ganska okända titel har en väldigt kompetent ensemble bakom sig vad det gäller röstskådespelare, eller vad sägs om Ozzy Osborune, Jason Statham, Emily Blunt, James McAvoy, Michael Cain och Dolly Parton, sen får man inte heller glömma bort det underbara soundtracket som består av äldre Elton John låtar i nyare tappning.

Kommentera

avatar
  Prenumerera  
Notifiera mig vid