For A Good Time, Call…

Synopsis

Den överambitiösa Lauren blir plötsligt singel när hennes pojkvän gör slut. Fritänkaren Katie kan inte flytta in i sin drömlägenhet om hon inte hittar en rumskompis. Motvilligt går de med på att flytta ihop trots att de inte har någonting gemensamt, tills Lauren upptäcker att Katie jobbar som telefonsexförsäljare och bestämmer sig för att testa. Men när det gemensamma företaget börjar bli lönsamt hotas deras nyfunna vänskap av oväntade utmaningar.

"Överraskande bra, men inte toppen"

Jag hade väl lite förutfattade meningar innan jag såg denna film. Inte mycket talade för den; inga stora skådisar, låg budget och en tämligen välbekant historia om två vitt skilda personer som tvingas stå ut med varandra varpå den ena byter karaktär och blir som den andra. Med allt detta i bakhuvudet förväntade jag mig en trist b-film som inte skulle bjuda på något alls.

Filmen överraskade dock en del och är på sina ställen ganska rolig. Det är ingen superkomedi som får en att vrida sig i skratt men allt som allt är den helt godkänd, vilket jag som sagt inte riktigt förväntade mig. Men som med så  många andra komedier är dcet inget som hänger sig fast på minnet en lång tid framöver utan lämpar sig bäst som lättsam underhållning en filmkväll.

Kommentera

Bli den första att lämna en kommentar!

avatar
  Prenumerera  
Notifiera mig vid