Don Jon

Synopsis

Jon Martello är en porrskadad bad boy från New Jersey. Han är totalt dedikerad sin familj, sina vänner, kyrkan, ragga tjejer, och porr. Hans kompisar kallar honom Don Jon för att han lyckas ragga upp nya tjejer varje helg. En kväll träffar han Barbara, en snygg tjej uppväxt med romantiska Hollywoodfilmer som med ljus och lykta söker efter Mr. Right, en beskrivning som inte alls passar in på Jon.

"Orädd känsloskådning"

Som  fan var det här så klart ett måste att se när han gör sin regissörsdebut. Det är en rätt annorlunda film som jag inte tror att alla kommer vara bekväm med att se. Man tar upp vad som för många kan vara ett känsligt ämne och väldigt personligt.  har haft roller i liknande filmer förut och klarar av det på ett unikt sätt. Jag gillar vad Joseph skapar här.

Man ska inte kolla sig blind på att det här ska vara en komedi. Det är mer ett drama med komiska undertoner. Man ska nog hellre gå in med vetskapen om att det här är en film som vill förmedla ett lite annorlunda budskap när det kommer till känslor, sex och samstämmighet. Något som tar handlingen till en högre nivå är kontrasterna i karaktären Jons liv som till slut sammanstrålar i en samhörighet.

Om man ska anmärka på något så är det den New Jersey-dryga dialekten, den hade man klarat sig utan.

Älskar  i rollen som “Jon Sr.”.

Kommentera

Bli den första att lämna en kommentar!

Notifiera mig vid
avatar