Bilar: Bärgarns hejdlösa historier

Synopsis

Starta upp skrattmusklerna och gör dig redo för en riktigt kul stund tillsammans med suveräne Bärgarn från Disney/Pixars succéfilm Bilar ! I nio hejdlösa roliga historier får du se Bärgarn i roller som matador, racingbil, monstertruck, våghalsig stuntbil, hårdrocksstjärna, brandbil och även som OFB - Oidentifierad Flygande Bärgare. Dessutom innehåller denna utgåva två aldrig tidigare visade kortfilmer: Bärgarn på månen samt Bärgarn som privatdetektiv! Så spänn fast säkerhetsbältet och följ med Bärgarn - Kylarköpings starkaste personlighet - plus alla andra favoriter från filmen Bilar på en fart- och skrattfylld åktur för hela familjen!

"Charmiga äventyr med den knasiga Bärgarn"

Så var det äntligen dags för en av Pixars härligaste karaktär att få en alldeles egen samling med kortfilmer. I dessa charmiga kortfilmer så får man se Bärgarn som allt från Monster Truck till Matador.

Samlingen känns som ett sätt att väcka upp intresset igen hos publiken för kommande ”Bilar 2″, det är ju trots allt tre år sedan ”Bilar” hade premiär. Personligen tycker jag att det är kul att se ens favoritkaraktärs återkomst i sina egna historier och med samma kvalité som i den tidigare filmen.

Detta är trots allt en charmig liten samling som dom minsta i familjen kommer att älska, speciellt då det är just kortfilmer som snittar på 5-7 minuter styck, vilket i visa fall kan vara för långt för dom allra minsta om dom ska behålla intresset för det som händer i filmerna.

Kommentera

Bli den första att lämna en kommentar!

avatar
  Prenumerera  
Notifiera mig vid