Alien Vs. Ninja

Synopsis

För hundratals år sedan slogs de tillbaka!

I Japan under det andra shogunatet. Ett gäng ninjor ser ett mystiskt ljussken lysa upp deras skog och några av svärdsmästarna ger sig ut för att undersöka det underliga meteoritfallet. De finner att det är mer än sten som fallit från himlen. Döm om deras förvåning när de står öga mot öga med fjälliga utomjordingar och en vasstandad monsterdelfin med mord i sinnet - samt ett oroväckande intresse för jordiska honor!

Det dröjer inte länge innan ett intergalaktiskt krig rasar mellan två världars dödligaste soldater. Och alla möjliga sorters blod sprutar i minut efter minut!

"Ett sömnpiller utan dess like"

Redan när man ser titeln ”Alien Vs. Ninja” så anar man ugglor i mossen, men likväl som att det bara inte går med en film med den titeln så blir åtminstone jag nyfiken vad en sådan titel har att erbjuda. Tyvärr är det alldeles för lite och jag måste anstränga mig för att hålla mig vaken. Filmen handlar om tre stycken ninjor som under ett uppdrag upptäcker ett märkligt fenomen på himlen.

Vad ninjorna möter är aliens utan dess like, och då inte positivt menat, utan att man ser att det är en människa i en dräkt och inget CGI här inte. Och övriga effekter är inte att tala om, dockor på pinnar och med fiskelina och sen så att en ninjorna faktiskt har blonderat hår, får i alla fall inte mig att tro på att handlingen utspelar sig under Edoperioden.

Kommentera

Bli den första att lämna en kommentar!

Notifiera mig vid
avatar