Om GeekNinjas

GeekNinjas är en brokig skara tjejer och killar som alla går under epitet “nörd” och som älskar att spela spel, testa teknik och som är fullfjädrade suckers för riktigt grymma storys.

Vi vill tillsamman erbjuda allt från sköna YouTube-videos till träffsäkra recensioner, testa teknik och gadgets för att underhålla och informera. Vi ger oss på det mesta inom modern populärkultur.

Team

Det här är vårat sköna team av skribenter, recensenter, YouTubers, streamers och ansvariga.

Nicklas AstforsAnsvarig utgivare
Visa profil
Mattias TengbladAnsvarig utgivare
Visa profil
Linus AndersenRecensent/Skribent
Visa profil
cookyiesYouTuber/Streamer
Visa profil
avatar
Sofia ÖhlénYouTuber/Streamer
Visa profil
avatar
Emilio TengbladJunior YouTuber
Visa profil
Oliver ProosYouTuber
Visa profil
David ErikssonRecensent/ Skribent
Visa profil

Historia – GeekNinjas var tidigare MrFilm

Hösten 2010 hade Nicklas en tid funderat över att börja blogga om film. Tanken var från början att ta sig igenom boken ”1001 filmer du måste se innan du dör” och recensera alla dem. En tanke som senare visade sig vara svårare än anat, då den innehåller en mängd äldre filmer som är svåra, för att inte säga omöjliga att få tag i. Istället började han blogga om mer aktuella filmer och fick, av en slump, kontakt med flera filmbolag som gärna delade med sig av pressmaterial och sedan även recensionsfilmer och tävlingsbidrag.

Bloggen växte sedan ganska fort och sommaren 2012 värvades så en ytterligare medhjälpare till bloggen. Mattias skulle från början bara recensera några framförallt lite äldre och mer okända titlar, som inte hunnits med annars. Med sina goda kunskaper om hemsidebyggande så kom Mattias och Nicklas snart överens om att en uppdatering av sidan inte skulle skada, varvid arbetet med att uppgradera sidan påbörjades. Mattias fick därmed en allt större roll för sidan och började även recensera nya filmer.

2017 kom Mattias och Nicklas överens om att sidan kanske skulle utvecklas för att bli mer än bara recensioner. Då föddes iden med att skapa GeekNinjas, ett koncept som förutom recensioner av alla dess slag även innefattar produkttester, videos, livestreams, unboxings rörande all dagens populärkultur. Efter mycket jobb under 2017 så kunde GeekNinjas lanseras den 2 januari 2018.