Information om reklam

GeekNinjas är en kommersiell webbplats där vi för att kunna dela med oss av allt innehåll utan direkta kostnader för besökaren måste ha reklam. Den reklam som finns på GeekNinjas (geekninjas.se) och på vår YouTube-kanal finns med andra ord där av en anledning. Det är inte för att vara irriterande eller för att vara giriga, utan helt enkelt för att kunna skapa innehåll för dig!

Typ av reklam

Reklamen kommer i ett par olika format hos GeekNinjas.

  • Annonser i form av banners – Internets kanske mest vanliga typ av reklam. Detta är reklam som ger inkomst per visning och per “genomklick”. Det är reklam som ger väldigt lite inkomst. Vi försöker alltid få till så att dessa inte ska vara ett störande moment på sidan, så som att använda fullt animerade banners.
  • Sponsrade inlägg – Detta är reklam som visas som inlägg på webbplatsen. Det är kanske inte vad man kan kalla renodlad reklam utan snarare en blandning av reklam och artikel som ger mervärde som information för besökaren. För denna typ av reklam har vi avtalade inkomster.
  • Videoreklam – Detta är reklam som visas i våra videoklipp i form av videosnuttar i början, mitten eller slutet av klippet. Det är oftast väldigt korta reklaminslag som ger inkomst per visning.

Ad-blockers

Vi förstår att många vill använda ad-blockers idag. Det har skapats en väldigt besökarfientlig miljö med reklam på Internet idag. Därför vill vi vara transparenta med hur, var och varför vi använder reklam.

Vi vill inte irritera våra besökare med den reklam vi använder och kommer därmed alltid ha interna riktlinjer för hur reklam ska visas i våra kanaler.

Försök att se reklamen som vi använder som ett medel för att vi ska kunna erbjuda dig underhållning och information gratis. Tänk dig att se lite reklam som ett sätt att säga tack för innehållet vi skapa för dig. Att stänga av ad-blockers för geekninjas.se uppskattas!