ROCCAT lanserar ny serie möss

I mars stod det klart att ROCCAT förvärvats av Turtle Beach. Det var då oklart om namnet ROCCAT skulle finnas kvar på marknaden. Men nu har vi fått svar på tal när man under E3 tillsammans med Turtle Beach lanserade en ny serie möss med namnet ROCCAT Kain AIMO. En serie som består av hela 6 olika varianter (3 modeller i 2 olika färger).

Titanbrytare som musklick

Det man framför allt lagt krutet på med ROCCATs nya Kain-serie är att man helt omarbetat hur musklick ska fungera. Man har skapat en Titanbrytare för musklick, precis som de kända brytarna från ROCCATs premiumtangentbord. Det här ska tillsammans med algoritmer i mjukvaran göra klick blixtsnabba att registrera.

Man har även koncentrerat sig på att göra formfaktor och känslan i mössen att tilltala konsumenter. Bakom detta ligger bland annat över två års research och betatester, inte nog med det så har ROCCAT nu mer 12 års erfarenhet av att skapa möss.

Modeller

Varje modell kommer i två olika färger, svart och vitt.

ROCCAT Kain 100/102 AIMO

Instegsmodellen i svart (Kain 100) och i vitt (Kain 102) har den enklare sensorn ROCCAT’s Pro-Optic (R8) som bjuder på upp till 8500dpi, med greppbehandlad finish och anslutning via sladd. Denna modell lanseras i september. Läs mer om ROCCAT Kain 100/102 AIMO på https://sv.roccat.org/Mice/Kain-100-AIMO

Ca: pris 549 kr

ROCCAT Kain 120/122 AIMO

Mellanmodellen i svart (Kain 120) och i vitt (Kain 122) har premiumsensorn ROCCAT’s Owl-Eye som bjuder på upp till 16000dpi, med greppbehandlad finish och anslutning via sladd. Denna modell lanseras i september. Läs mer om ROCCAT Kain 120/122 AIMO på https://sv.roccat.org/Mice/Kain-120-AIMO

Ca: pris 779 kr

ROCCAT Kain 200/202 AIMO

Värstingmodellen i svart (Kain 200) och i vitt (Kain 202) har premiumsensorn ROCCAT’s Owl-Eye som bjuder på upp till 16000dpi, med greppbehandlad finish och till skillnad från de två billigare varianterna så är Kain 200/202 trådlös. Denna modell släpps först i november. Läs mer om ROCCAT Kain 120/122 AIMO på https://sv.roccat.org/Mice/Kain-200-AIMO

Ca: pris Ej fastställt

Kommentera

avatar
  Prenumerera  
Notifiera mig vid