David – Topp 15 bästa filmer just nu

Nu när man är i 20-årsåldern och döden känns närmare än någonsin så har jag blivit tidsparanoid. Jag vill helst inte slösa bort min tid utan jag vill att den ska spenderas på något lönande, något lärorikt eller minnesvärt etcetera. Så till skillnad från min kära kollega Linus Andersen så spenderade jag inte en stor del av 2017 att kolla på uppenbart dåliga filmer. Jag såg till exempel inte Snömannen, Justice League eller Emoji-filmen. Så det blir ingen lista för vilka filmer som jag tyckte var sämst 2017. Jag såg helt enkelt inte några, eller inte tillräckligt i alla fall.

Däremot har jag sett många oerhört bra filmer 2017. När jag ser tillbaka på året så känner jag att jag har spenderat min tid väldigt bra, när det kommer till film i alla fall. Filmåret innehöll några riktiga guldkorn och följande är mina favoriter.

15. War for the Planet of the Apes

14. Guardians of the Galaxy Vol. 2

13. Spider-Man: Homecoming

12. Wonder

11. Call Me by Your Name

10. Logan

9. The Disaster Artist

8. Get Out

7. The Shape of water

6. The Square

5. Three Billboards outside Ebbing, Missouri

4. Blade Runner 2049

3. Wind River

2. Lady Bird

1. Dunkirk

Kommentera

avatar
  Prenumerera  
Notifiera mig vid