Sponsrat: Äntligen finns Blockbuster i Sverige

SE DE SENASTE FILMERNA – UTAN ABONNEMANG
Hyr eller köp tusentals titlar online på Blockbuster.se
Streama de nyaste filmerna och betala endast för det du ser.
Registrera dig nu – så bjuder vi på den första filmen.

Välkommen till BLOCKBUSTER!
På BLOCKBUSTER erbjuder vi dig de allra senaste filmerna absolut först efter biograferna! Det är vårt uppdrag att ge dig i särklass det allra bästa innehållet som du själv bestämmer var och när du vill se. Kort sagt, så är vi din online-biograf.

Från butiker till online-streaming
I de senaste åren har vi sett en tydlig utveckling i sättet vi ser på film. Vi har gått från att hyra och köpa fysiska produkter till att idag streama innehåll via nättet, precis var och när det passar oss. Därför tycker vi att det är viktigt att du på blockbuster.se får tillgång till allt ditt innehåll, köpt och hyrt, på alla dina enheter.

Inget abonnemang
BLOCKBUSTER skiljer sig från andra streamingtjänster eftersom att du slipper betala abonnemang, och endast betalar för det du faktiskt ser. Du kan skapa en gratis profil här och nu, och bli klar till att börja hyra och köpa precis de filmer du vill. Om du behöver hjälp med att komma igång, så föreslår vi att du läser vår guide om hur du använder BLOCKBUSTER.

Nu finns äntligen Blockbuster i Sverige! För dem flesta av oss som tittat på film eller TV under de senaste 15 åren så klingar namnet Blockbuster bekant. Man var under många år den största kedjan för hyrfilm i USA och omnämndes ofta på den vita duken. För oss svenskar har det kanske inte blivit så mycket mer bekant än så, fram till nu.

Nu har en moderniserad variant av Blockbuster äntligen lanserats i Sverige (och övriga norden). Blockbuster erbjuder de senaste filmerna absolut först efter biograferna som stream i alla dina enheter. Att registrera sig hos Blockbuster är gratis och inget abonnemang krävs. Betala för det du tittar på, inte mer. Du väljer själv om du vill hyra eller köpa filmen digitalt.

Är man med andra ord den som alltid somnar framför filmen, inte har möjlighet att se det senaste direkt på bio eller som hellre ser filmen hemma i soffan, under resan eller i sängen. Då är Blockbuster valet för dig!

Kommentera

avatar
  Prenumerera  
Notifiera mig vid