Anki Overdrive: Fast & Furious

Kommer ni ihåg dom gamla klassiska bilbanorna som körde i ett spår med räls som man kunde få små stötar av? Är du tillräckligt gammal så gör du nog det. Precis som MrFilm så kanske man inte alltid ska bli kvar i gamla banor 😉 MrFilm utvecklas och kommer inom kort att öppna en vidareutveckling av nuvarande sida, med ett bredare koncept och ett modernare tänk, namnet är GeekNinjas.

Precis som MrFilm så utvecklas bilbanorna. Anki Overdrive är den moderna varianten av bilbanor där man använder mobilen som handkontroll, det finns flera coola bilar med speciella egenskaper. Anki Overdrive är framtiden för bilbanor.

Vi har i samarbete med Anki fått möjligheten att testa Anki Overdrive: Fast & Furious, den filmbrandade varianten av Anki Overdrive. Missa inte testen på GeekNinjas inom kort!

Mer om Anki Overdrive: Fast & Furious

“Anki OVERDRIVE pits you against Artificially Intelligent Supercars in a pulse-pounding game of speed and strategy. And starting this fall, gameplay is about to get even more furious. This special edition brings the Fast & Furious crew into the world of Anki OVERDRIVE.”

https://www.anki.com/en-us/fast-and-furious

Det här är ett inlägg i samarbete med Anki.

Kommentera

avatar
  Prenumerera  
Notifiera mig vid