Skräckmånad i Oktober!

Oktober är här, och Halloween är bara runt hörnet. Varför inte fira, genom att under hela månaden publicera och recensera olika skräckfilmer från olika årtionde. Detta är något jag har gjort förr. Jag började redan 2012 med det, och har kört på varje år. Förutom 2016. Varje år är det ett visst tema, som till exempel uppföljare, remakes, nya skräckfilmer, eller ett år körde jag att se de skräckfilmer jag har på DVD som jag inte hunnit se.

Idén som ni kanske märker är från James Rolfe (Angry Video Game Nerd) egna serie Monster Madness, och för att hedra att vi inte längre har Monster Madness. Så kommer detta årets tema var filmer som blivit recenserade i Monster Madness, som jag ännu inte har sett. Så det kommer bjudas på massvis av gott gott från flera olika årtal.

Jag hoppas att detta också gör att lite mer okända filmer här i Sverige, kommer fram i rampljuset lite mer, och att ni som läser hittar kanske intresse för att se någon av dessa filmerna.

Så ta fram kökskniven, skär upp din pumpa, poppa lite popcorn, och fira Oktober månad med oss här på GeekNinjas med härliga skräckfilmer!

Kommentera

avatar
  Prenumerera  
Notifiera mig vid