Sponsrat: HBO – Fear The Walking Dead

“Fear the Walking Dead är en avskalad dramaserie i samma värld som The Walking Dead där vi får följa en trasig familj under upptakten av de odödas apokalyps. I en stad full av människor på jakt efter sina drömmar och på flykt undan sina hemligheter och sitt förflutna, hotar en mystisk farsot att rasera den lilla stabilitet som studievägledaren Madison Clark och engelskläraren Travis Manawa har lyckats skapa. De vardagsproblem som uppstår i mötet mellan två familjer där barnen präglas av bitterhet, verklighetsflykt och missbruk, får stå tillbaka när samhället börjar falla samman. Det är en obeveklig evolution där endast de starkaste överlever, och vår dysfunktionella familj måste antingen börja om på nytt eller bejaka sina mörkare sidor.”

Kan du inte få nog av zombies? Är du nyfiken på hur hela epidemin startade och hur samhället sakta anpassades tills det blev vad vi är vana vid att se i “The Walking Dead”? Då är “Fear the Walking Dead” verkligen något du borde se! Vi får följa helt nya karaktärer i deras kamp mot zombies och att förstå va det är som händer. En lite intressant twist då vi i “The Walking Dead” ju kastades in i ett redan förfallet samhälle där de flesta visste vad som gällde och hur man gör för att överleva. Men hur reagerade folk vid det allra första utbrottet, hur tar du in vad du faktiskt får se och bearbetar det för att ha en chans till överlevnad?

Personligen sitter jag och hoppas (väntar?) på att historierna ska vävas samman och att vi ska få se åtminstone några karaktärer från originalserien och ännu fler glimtar av deras tidigare liv nu i denna spin-off.

© 2010-2016 AMC Network Entertainment LLC. All rights reserved.

Kommentera

avatar
  Prenumerera  
Notifiera mig vid