Sponsrat: Trailer till filmen Jason Bourne

Matt Damon återvänder till sin mest ikoniska roll – som Jason Bourne i filmen med samma namn. Paul Greengrass, regissören bakom The Bourne Supremacy och The Bourne Ultimatum står än en gång bakom kameran (ett av Damons krav för att han skulle återvända till franchisen) i detta nya kapitel av den populära serien, där CIA:s dödligaste ex-agent tvingas ut på ett nytt uppdrag.

Jason Bourne har fått lära sig att leva med insikten av att ha varit ett redskap för att utföra operationer som myndigheterna behöver, men inte vill kännas vid. Samtidigt förändras världen i en takt som verkar springa ifrån makthavarna, som bara kan se på när en ny verklighet lägger sig som ett raster ovanpå den gamla. Att minnas allt är inte samma sak som att veta någonting.

Matt Damon är såklart inte ensam på vita duken, han får bland annat sällskap av vår svenska Alicia Vikander som nyligen vann en Oscar för bästa kvinnliga biroll och verkar erövra Hollywood mer och mer för varje dag. Även Vincent Cassel, Tommy Lee Jones och Julia Stiles är med och förgyller denna film.

Kan du inte få nog av Bourne-franchisen kan du även glädja dig med att Jeremy Renners film får en uppföljare, som faktiskt var tänkt att komma i år innan just Jason Bourne blev bekräftad, då sköts den fram till 2017-2018 istället. Men den som väntar på något gott…

Men redan nu kan du alltså njuta av Matt Damon som Jason Bourne för första gången sedan 2007, filmen har premiär 29 juli, så passa på att ladda upp med att kolla igenom trailern om och om igen!

© 2016 Universal Pictures. All Rights Reserved. 

Kommentera

avatar
  Prenumerera  
Notifiera mig vid