Trailer till nya Skönheten och Odjuret

Alltså, hur taggad blir man inte?!

Äntligen har en första teaser-trailer till den otecknade Skönheten och Odjuret släppts, och förväntan blev inte direkt mindre, åtminstone inte för mig.

Originalfilmen från 1991 var en av mina favoritfilmer när jag var liten och än idag är soundtracket bland de bästa jag hört i en Disney-film (om inte i en film, punkt). Och nu kommer som sagt den otecknade versionen, med ingen mindre än stentuffa Emma Watson i rollen som Belle. Vi får även se/höra Ewan McGregor och Ian McKellen som Lumiere respektive Cogsworth, bara det gör väl filmen sevärd, eller?

Kanske har du redan hunnit se denna trailer då den cirkulerat på nätet hela dagen, om inte – titta, njut och joina oss i längtan efter mars 2017!

[youtube=https://youtu.be/c38r-SAnTWM]

© Disney

Kommentera

avatar
  Prenumerera  
Notifiera mig vid