Sponsrat: Trailer till filmen Warcraft: The Beginning

Warcraft är en oförglömlig saga om två världar på väg att kollidera. Filmen är baserad på de berömda datorspelen med samma namn. Det fredliga riket Azeroth står på randen av ett krig och deras invånare hotas av skräckinjagande inkräktare; orker, som är på flykt från sin egen döende värld för att kolonisera en annan. När en portal mellan de två världarna öppnas måste en armé kämpa mot total ödeläggelse, och en annan för att undvika att utrotas. Och mitt i kriget, på varsin sida av slagfältet, kämpar två hjältar för sina familjer, sina folk och sina hem. Warcraft är en spektakulär berättelse om makt och uppoffringar, där kriget tar sig många uttryck och där alla kämpar för något.

Finns det någon som missat datorspelet World of Warcraft? Jo, en hel del förmodligen, men jag tror inte någon kan förneka hur stort det är, vare sig de själva gillar det eller inte. Det är inte ofta spelbutiker har nattöppet för en release av ett tillägg till ett spel, vilket faktiskt var fallet med expansionen The Burning Crusade år 2007.

Tyvärr brukar filmer som är baserade på spel sällan bli särskilt bra eller populära, det verkar vara en ohygglig utmaning att få ner de många timmarnas spelande, spänning och nöje till ett icke-dynamiskt skeende på endast ca 2 timmar. Dock ser det ut som att Warcraft brutit denna trend då den har fått betyg 8,6 av 10 på imdb, baserat på 953 röster, varar 757 har gett den högsta betyg. Är detta hela filmens fan-skara som gått in och tok-röstat på grund av sin förkärlek till spelet eller är filmen riktigt riktigt bra? Ta reda på det själv vetja, kanske genom att börja med att titta på trailern?

© 2016 Industrial Light & Magic, a division of Lucasfilm Entertainment Company Ltd., All Rights Reserved.

Kommentera

avatar
  Prenumerera  
Notifiera mig vid