Sponsrat: Audi och Marvel’s Captain America

Bilreklam kanske inte alltid är så kul att se på, men här har Audi gjort en smart grej för att sticka ut – ett samarbete med en av årets största filmer!

Se videon ovan för en lite annorlunda synvinkel som vi kanske inte är vana att se i dessa filmer, i alla fall inte i denna utsträckning. Visst får vi ibland se någon cool actionscen i en sekund från en oskyldig förbipasserandes synvinkel, men inte mycket mer än så. Här får vi dock se en av de häftigaste filmerna från årets stora Marvelfilm ur just denna synvinkel, genom rutorna på en helt vanlig familjs bil.  Tänk att få vara den lilla pojken som under en helt ordinär bilresa med mamma och pappa får se något så coolt som sin hjälte precis bredvid bilen!

Har du inte sett Captain America: Civil War än och inte bor under en sten eller har fobi för biografer tycker jag det är på tiden att du gör det!

Om du har missat vad filmen handlar om:

Efter händelserna i Age of Ultron bestämmer sig myndigheterna i världen för att reglera och registrera alla mänskliga superkrafter. Medlemmarna i Avengers har olika uppfattningar om detta. Iron Man är för registrering och Captain America är emot – detta leder till en stor konflikt i gänget. I rollerna ser vi Scarlett Johansson, Chris Evans, Robert Downey Jr mfl. I regi av Anthony Russo och Joe Russo.

© 2016 MARVEL © 2015. AUDI AG. All rights reserved.

Kommentera

avatar
  Prenumerera  
Notifiera mig vid