Sponsrat: Trailer till filmen The Huntsman: Winter’s War

I denna uppföljare till Snow White and the Huntsman får drottning Ravennas syster Freya (Emily Blunt) höra talas om sin systers öde och samlar sina krigare för att en gång för alla återföra den magiska spegeln till den enda häxa som fortfarande kan tillgodogöra sig dess krafter. Men när Freya upptäcker att hennes syster går att återuppliva står det förtrollade landet plötsligt inför sitt största hot någonsin. De enda som står mellan den till synes oövervinnliga armén och total ödeläggelse är ett par jägmästare som förvisats från riket efter att de brutit mot drottningens viktigaste regel: bli aldrig förälskade.

Det har nu gått ett par år , närmare bestämt fyra, sedan vi först fick stifta bekantskap med denna version av Snövit och hennes värld. Denna gång är inte Snövit  (spelad av Kristen Stewart i förra filmen) själv med, utan det fokuseras mer på jägmästarna, som de så fint kallas på svenska, och onda drottningar. Vad som ledde fram till detta val är lite omdiskuterat, det har ryktats att det var på grund av Stewarts affär med regissören, vilket filmbolaget dock förnekar.

Bakom spakarna är det också ett nytt ansikte då Cedric Nicolas-Troyan har tagit över som regissör efter Rupert Sanders. Fast helt nytt är faktikst inte hans ansikte för franchisen, han var nämligen visual effects supervisor i förra filmen, men blev uppenbarligen befordrad.

Chris Hemsworth återkommer dock i sin roll som den ovårdade Eric the Huntsman, förmodligen till många tjejers/kvinnors (och säkert en hel del killars) stora förtjusning. Vad mer kan en filma behöva än en skäggig, musklig beskyddare?

Filmen har svensk biopremiär den 8:e april.

© 2016 Universal Pictures. All Rights Reserved.

Kommentera

avatar
  Prenumerera  
Notifiera mig vid